Çaygeldi İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş düşünme, yeni fikirlere açık, bilim ve teknoloji üretimine yatkın,demokratik ve laik davranışları benimsemiş bir Türk vatandaşı olarak tüm imkanları sağlamak.

Misyon: Öğrencilerimize akademik bilginin yanı sıra temel insani değerlerin eğitimini vererek onların sosyal ve duygusal gelişimlerini tamamlayarak üst öğrenim kurumlarına hazırlamak.

Başarılar:

Saatler: 8.30-14.20
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: İnstagram adresi: @caygeldii

Telefon - Okul Müdürü Arif ÖZTÜRK 0542 204 50 19

WEB - https://caygeldiilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇAYGELDİ KÖYÜ ÇAYGELDİ MEVKİİ 1.KÜME KÜME EVLERİ CAYGELDI ILÖĞRETIM OKULU BLOK NO 26 BULANIK / MUŞ

Yerleşim Yeri - Köy

Ulaşım Var.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Muş il merkezine 122, Bulanık ilçe merkezine 20 km uzaklıktadır.